Letní tábor

Začátek letošního tábora nás na Milovech zastihl v naprosto ideálním počasí. Po příjezdu sice drobně poprachávalo, nicméně se velmi brzy vyčasilo a dnešní den je krásně prosluněný, bez větru,  s teplotou kolem pětadvaceti stupňů.

Děti jsme v pondělí rozřadili do dvou družstev, nejprve dle jejich plaveckých a následně běžeckých schopností. Večer byl věnován krátké přednášce s videem o triatlonu obecně, speciálně pak Ironmanu. Ve volném čase jsou pak v neustálé pernamenci dvě místní trampolíny, badminton, koloběžky, balony, ….

Úterý jsme zahájili krátkým cyklistickým výletem na Sněžné a dále…, převážně po asfaltkách zpestřeným na závěr terénním výjezdem a sjezdem na Drátník po louce. Po obědě pak následovaly technická cvičení a hry na kolech, zejména s cílem naučit děti rychlé (letmé) nasedání a sesedání z kola. Dále pak hry zaměřené na všeobecnou obratnost na kole. Před večeří pak děti zvládli ještě plavání v Milovském rybníce.

Zítra věnujeme doplední program kondičním a balančním cvičením a hrám, před obědem také plavání, odpoledne nás čeká cyklistika na Tři Studně, kde si děti zpestří program v lanovém centru.

 

Foto:

Milovský rybník – rozplavání, bójka

Před běžeckým „rozřazováním“

Cyklistika – Sněžné, japonská zahrada

Cyklistika – sjezd z Drátníku

Cyklistika – obratnostní hry

This entry was posted in Nezařazené. Bookmark the permalink.

Comments are closed.